Pairi-Daza-park

Parc Pairi Daiza, gelegen in de provincie Henegouwen in België, is een uitzonderlijke plek voor natuurliefhebbers en dierenliefhebbers. Op slechts 30 minuten rijden van onze gite is het een ideale bestemming voor een dagje uit.


Pairi Daiza is veel meer dan alleen een dierenpark. Het is echt een weelderige botanische tuin, de thuisbasis van een ongelooflijke diversiteit aan flora en fauna van over de hele wereld. Het park strekt zich uit over een groot gebied van enkele hectaren en biedt zo een ruime en aangename omgeving om te wandelen en te verkennen.

Het hoogtepunt van Pairi Daiza zijn de prachtig ontworpen thematische habitats. Elke ruimte is ontworpen om het ecosysteem van een specifieke regio na te bootsen en bezoekers een meeslepende en leerzame ervaring te bieden. U kunt reuzenpanda's in hun Chinese leefgebied ontdekken, majestueuze tijgers in de vallei van de bron, gorilla's in het Afrikaanse woud en vele andere fascinerende diersoorten.

Naast de dieren biedt het park ook verschillende shows en activiteiten om bezoekers te vermaken, waaronder demonstraties van vogels in vrije vlucht.

Pairi Daiza legt ook de nadruk op het behoud van bedreigde diersoorten en sensibilisering rond het behoud van de biodiversiteit. Het park neemt deel aan tal van fok- en herintroductieprogramma's voor bedreigde dieren en draagt zo bij aan het behoud van de wilde dieren in de wereld.

Kortom, Parc Pairi Daiza is een buitengewone plek waar u zich kunt verwonderen over de schoonheid van de natuur en fascinerende diersoorten kunt ontdekken, allemaal op slechts 30 minuten rijden van onze gîte. Of u nu met familie, vrienden of als koppel bent, een bezoek aan Pairi Daiza belooft een onvergetelijke ervaring te worden.


Pls info, door HIER te klikken.