Het Eco Adventure Park (boomklimmen)

image

image

Eco Parc Adventure in Tournai is een perfecte bestemming voor liefhebbers van spanning en buitenavonturen. Dit avonturenpark in de boomtoppen biedt een unieke ervaring midden in de natuur en combineert entertainment, sport en respect voor het milieu.

Gelegen in een groene en beschermde omgeving, biedt het Eco Parc Adventure een verscheidenheid aan hoogklimparcours, tokkelbanen en buitenactiviteiten. Of je nu een beginner of een expert bent, er is iets voor alle niveaus en alle leeftijden. Klim van boom naar boom, steek hangbruggen over en test je behendigheid terwijl je geniet van adembenemende uitzichten over de omgeving. Het parkteam staat altijd klaar om u te begeleiden en uw veiligheid te garanderen tijdens uw bezoek.

Of je nu een adrenalinejunkie bent die op zoek is naar spannende uitdagingen of gewoon een dagje buiten wilt doorbrengen met je dierbaren, Eco Parc Adventure in Tournai is de perfecte plek.Maak van deze gelegenheid gebruik om plezier te hebben, uw grenzen te verleggen en onvergetelijke herinneringen te creëren in het hart van de ongerepte natuur.

Kortom, Eco Parc Adventure in Doornik is een spannende avontuurlijke bestemming op slechts 12 minuten van onze gite. Ervaar spanning, test uw behendigheid en geniet van de natuur terwijl u een park steunt dat het behoud van het milieu hoog in het vaandel heeft staan. Bereid je voor op spannende momenten en verleg je grenzen in dit unieke avonturenpark in de boomtoppen.


Meer info door HIER te klikken.