Het RAVEL-netwerk

De RAVeL (Réseau Autonome de Voies Slowes) van Wallonië is een netwerk van fiets- en voetpaden dat zich uitstrekt door de prachtige regio Wallonië in België, en dankzij de bevoorrechte ligging van onze gîte mag u zich gelukkig prijzen dat u dicht bij deze prachtige groene weg bent.


De RAVeL de Wallonie biedt kilometers bewegwijzerde en veilige paden die toegankelijk zijn voor alle fiets-, wandel- en natuurliefhebbers. Of je nu een ontspannen gezinswandeling wilt maken, een sportieve fietstocht wilt maken of gewoon wilt genieten van een rustige rit in een schilderachtig landschap, de RAVeL heeft iets te bieden voor alle smaken en activiteitenniveaus.

De RAVeL-routes voeren u door groene landschappen, landelijke valleien, mysterieuze bossen en pittoreske dorpjes. U kunt de natuurlijke schoonheid van het gebied ervaren terwijl u geniet van een goed onderhouden pad, weg van het autoverkeer.Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe energie op te doen, contact te maken met de natuur en even weg te zijn van de stress van alledag.

De RAVeL van Wallonië verbindt ook tal van toeristische bezienswaardigheden zoals historische kastelen, erfgoedsites en pittoreske stadjes.

Of u nu een gepassioneerde fietser bent, een ontdekkingsreiziger of gewoon een natuurliefhebber op zoek naar rust, de RAVeL van Wallonië is de ideale plek om de wonderen van de regio te ontdekken. Geniet van het adembenemende landschap, de frisse lucht en de ontspannen sfeer die de RAVeL te bieden heeft, terwijl u dicht bij onze gite verblijft voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan en waag u op de RAVeL van Wallonië, waar avonturen op u wachten.